11 september 2019

Ik focus op eetproblematieken

Na een lange stilte op mijn blog en na een deugddoende vakantie deze zomer, ben ik aan het reflecteren gegaan. Elke coach heeft zelf een coach nodig. Af en toe laat ik me dan ook even coachen en reflecteer ik over mezelf. Als diëtiste - coach - eetstoornisexperte - ... hoe ik mezelf ook wil noemen, is het best intensief om al mijn energie en focus 100% in te zetten op het begeleiden van mijn cliënten. Luisteren, advies geven, coachen, motiveren, ... Het vraagt best veel van mezelf.

Ik heb dan ook een belangrijke beslissing genomen met betrekking tot mijn doelgroep. Tot voorheen begeleidde ik ook mensen die graag enkele kilootjes wilden afvallen, zonder enige eetproblematiek. Dringende cliënten die ernstige eetproblematieken hebben, moesten soms wel tot 6 weken wachten vooraleer ik hen een plekje kon geven in mijn agenda. En dat is nu net wat ik niet wou.

Daarom heb ik besloten om geen cliënten meer aan te nemen die graag wensen af te vallen. Wat betreft cliënten die een eetprobleem hebben en daarnaast graag wensen af te vallen (omdat ze bv. eetbuien hebben en zijn aangekomen), die zijn van harte welkom. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen met een eetprobleem. Het is mijn doel/missie geworden in mijn leven om mensen met eetproblematieken te helpen.

Dat is ook waar ik goed in ben: mensen van hun eetprobleem afhelpen. Daarom heb ik mezelf alweer verdiept in enkele opleidingen zoals Mindful Eating, Traumacoaching en MBCT om mijn cliënten nòg beter te kunnen helpen bij hun eetproblemen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een erg drukke zomer achter de rug heb. Tot en met december zijn het drukke maanden voor me met veel opleidingen.

Jullie zullen voorlopig dus minder blogs kunnen lezen, maar tegelijk levert het me wel een extra bagage aan kennis en technieken op waardoor ik jullie nog beter kan begeleiden.

Heb je vragen? Aarzel zeker niet en stuur me gerust een mailtje!

Liefs,

Dhawli

Ik focus op eetproblematieken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x