21 februari 2019

Project: nieuwe website

Enkele maanden geleden had ik het gevoel dat ik wat miste aan mijn zelfstandig beroep. Ik doe het reeds enkele jaren en probeerde zoveel mogelijk zelf te doen. Ik had mijn eigen website gemaakt, maar ik miste telkens iets. Ik miste de know-how en ik miste een rustgevende omgeving op mijn site.

Ik vind het belangrijk om mijn cliënten het gevoel te geven dat ze steeds welkom zijn en ik hen niet met de harde hand aanpak, maar eerder op een zachte en warme manier te werk ga.

Toen ben ik aan het zoeken gegaan hoe ik iemand kon inschakelen voor het maken van mijn website, aangezien ik toe was aan iets nieuw. En ik ken mezelf: als ik iets doe, dan doe ik het ineens goed. Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat ik ook eens kon veranderen van design en lay-out als ik toe ben aan vernieuwing. Zo ben ik bij  Webhero terecht gekomen. Bij hen kan ik wanneer ik maar wil van design veranderen. En dat trok me ontzettend aan!

Ik wou het ook wat professioneler aanpakken, dus zoals je kan zien op de foto heb ik bij ons thuis een fotoshoot gehad. Dit was heel leuk om te doen! In het begin had ik een beetje zenuwen, omdat ik niet goed wist welke poses ik moest aannemen, maar Alex (fotograaf) stelde me op mijn gemak en had leuke ideeën. Ik hoop dat je de foto's op de website leuk vindt en wie weet plan ik binnen enkele jaren weer een nieuwe shoot voor bij een nieuw design.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x