GETUIGENISSEN

format_quote
star
star
star
star
star

Wat mij betreft, heb ik met onze sessies tot hiertoe bereikt wat ik wou bereiken. Ik kan loslaten, kan op de weegschaal gaan staan en het gewicht heeft weinig tot geen invloed op wat ik de rest van de dag binnenspeel. Ik kan de stemmetjes in mijn hoofd op een eenvoudige manier parkeren en laat ze mijn eetpatroon niet meer domineren. Ik voel terug wat ik zelf wil en niet wil, en besef regelmatig dat het leven te kort is om me dingen te ontzeggen die me gelukkig maken. En temeer voel ik wanneer ik afglij richting obsessief gedrag (op eender welk vlak trouwens) en ben ik kritisch genoeg om mezelf daar een halt in toe te roepen. En ik kan genieten van een uitje op restaurant of bij vrienden zonder me daar schuldig om te voelen. wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik volgens mijn gevoel momenteel ben aanbeland waar ik wilde staan. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd, zeker op eetgebied, en kan het goed bewaken dit zo te houden. Te noteren uiteraard dat ik de weg naar jou altijd zal terugvinden als ik het nodig voel worden. Bedankt alvast voor de geweldige begeleiding en tot dan!

Elke

format_quote
star
star
star
star
star

Ik voel geen behoefte meer om mezelf te wegen, dat geeft me zo'n opluchting. Eten beheerst mijn leven niet meer. Ik kies gewoon waar ik zin in heb terwijl ik blijf afvallen. Ik merk dat ik geen behoefte meer voel om me vol te steken iedere avond. Bedankt voor al je hulp!

Ann

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor het gesprek. Ik heb er echt vertrouwen in dat het goed komt. Ik ben helemaal mee met je aanpak en begrijp dat ik voor het beste resultaat traag moet afvallen.

Joanie

format_quote
star
star
star
star
star

Ik ben op de goede weg. Danku voor het begrip en de goede steun. Ik heb bij u een gevoel begrepen te worden. Dat doet goed.

Eef

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x