TARIEVEN

Je bent welkom voor begeleiding bij:
- Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuistoornis, orthorexia, pica, arfid, ...)
- Emo-eten
- Mindful Eating

TARIEVEN

Het tarief per sessie is afhankelijk van de duur van de afspraak.
Een gesprek duurt telkens een uur, tenzij ik aanvoel dat er meer tijd nodig is. Dan bespreken we dit even samen indien er meer nood is aan langere gesprekken.

Volg je graag een traject voor de verandering van je eetgedrag, dan starten we met consultaties van 1 uur.
Heb je behoefte aan een meer diepgaande aanpak en voel je de nood om je emoties te uiten tijdens lange gesprekken, dan kan je zelf kiezen voor consultaties van 1u30 zodat je zelf voldoende tijd en ruimte hebt.
Voel je tijdens de consultatie dat je nood hebt aan meer verdieping en wens je graag een extra kwartier, dan kan dat ook.
Aarzel niet om te bespreken voor welke duur van opvolging jij wil kiezen.

Eerste afspraak

Vervolgafspraken

In de praktijk / online
In de praktijk / online
Duur: 1 uur
Prijs: €75
Duur: 1 uur
Prijs: €75

Indien langer: €20 per 15 minuten


VERHINDERD VOOR JE AFSPRAAK?

Mocht er door overmacht een reden zijn waarom je de afspraak moet verzetten of annuleren, dan kan je maximaal 48 uur op voorhand annuleren. Is het korter dan 48 uur, dan moet ik helaas toch de sessie aanrekenen. Bedankt om je afspraak vrij te maken voor een andere cliënt. Ook jij hebt graag tijdig een afspraak op een vrije plek.

Een eerste afspraak kan niet verzet worden. Wens je deze toch te annuleren? Dan wordt de volledige sessie aangerekend en wordt er geen nieuwe afspraak meer ingepland.

Helaas dien ik deze voorwaarden te hanteren om een lange wachttijd voor anderen en misbruik van het verplaatsen van afspraken te voorkomen.

Ik houd graag grip op mijn agenda en planning. Daarom kan je een gemaakte afspraak niet online annuleren. Mocht dit het geval zijn, neem gerust even persoonlijk contact met mij op via e-mail of sms.

TERUGBETALING

Informeer bij je eigen mutualiteit of je een gedeeltelijke terugbetaling krijgt van je consultaties. Intussen zet de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD) alles op alles voor een volledige terugbetaling van voedingsadvies.

Download hier van uw ziekteverzekering het terugbetalingsformulier voor voedingsadvies van:
- Christelijke Mutualiteit
- De Voorzorg
- Onafhankelijk Ziekenfonds
- Vlaams en Neutraal Ziekenfonds
- Partena
- Liberale Mutualiteit

Wil jij persoonlijke begeleiding?

Ja, ik wil starten >>

TARIEVEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x