OVER DHAWLI

Hallo, ik ben Dhawli Saeyvoet, gediplomeerd voedingsdeskundige en eetstoornisexperte van Bewust Genieten...

Met Bewust Genieten wil ik mensen van 8 tot 99 jaar helpen, coachen en begeleiden op het vlak van eetstoornissen, eetproblemen en emotionele eters. Iedereen is welkom, maar het is voor mij een bewuste keuze om me als diëtiste te specialiseren in eetstoornissen en emotie-eten. Ik wil jong en oud inspireren en motiveren met mijn motto: eet met je hart en niet met schuldgevoel

‘Als enige diëtiste in België behaalde ik een bachelordiploma in eetstoornissen. Daar ben ik trots op. Benieuwd naar mijn andere getuigschriften en certificaten? Lees hier meer.

Ik werk persoonlijk en in vertrouwen...

Het klinkt misschien cliché, maar ik werk recht vanuit het hart omdat ik voor mijn cliënten zoveel meer wil betekenen dan het puur opstellen en nakijken van eetschema’s. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om gevoel en emotie niet uit het oog te verliezen. Daarom mag je bij mij zijn wie je bent. Jij vertelt en ik luister. Ben jij klaar voor verandering? Geef het tijd, doe het stap voor stap, maar samen gaan we er wel voor. 

‘Omdat elke persoon uniek is, is een traject op jouw tempo mijn standaard.’

Je kan bij mij terecht in 2 groepspraktijken...

Zoek je een diëtiste in Antwerpen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Na mijn studies ging ik meteen aan de slag in een multidisciplinaire praktijk in Boechout (We Care) en Brasschaat (Cura). Daar word ik omringd door een netwerk van kinesitherapeuten, psychologen, psychotherapeuten en coaches.  

‘Zoek je een diëtiste - eetstoornisexperte in de ruime regio rond Antwerpen, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Stabroek, Kalmthout, Kapellen, Schilde, Schoten, Wijnegem, Brasschaat, Wilrijk, Deurne, Lier, Kontich, Lint, Hove of Boechout? Welkom!’

Wens je graag enkel af te vallen of heb je een voedselallergie of maag-darmproblemen? Dan verwijs ik je graag door naar een collega-diëtiste. Ik begeleid enkel eetproblematieken en een plantaardige levensstijl.

Een snuifje van mezelf...

1. Ik heb een Nepalese naam, maar ben geboren en getogen in Brasschaat.

2. Ik ben verzot op pannenkoeken met kinnekessuiker.

3. Ik ben sinds 2 jaar vegetariër geworden.

4. Ik sta graag uren in de keuken om een 3-gangenmenu op tafel te toveren. 

5. Ik ben helemaal weg van mijn kat Mauritz en mijn partner Roy. 

6. Ik hou van yoga… dat is altijd een beetje me-time.

Ben jij klaar voor een persoonlijk traject?
Start hier >>

OVER DHAWLI

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x