OVER DHAWLI

Hi, ik ben Dhawli Saeyvoet!

Ervaringsdeskundige, therapeute en diëtiste... met een vleugje humor en luchtigheid

Al van kleins af aan speelde eten een grote rol in mijn leven, en die werd alleen maar groter door de focus op mijn lichaam. Vanaf dan is het een jarenlange strijd geweest tussen eten en niet-eten, tussen bijkomen en afvallen, tussen gezien willen worden en willen verdwijnen. Mijn zoektocht is begonnen met een opleiding tot diëtiste waarin ik steeds meer het bewustzijn kreeg dat dit niet de oplossing was. De oplossing lag namelijk in mezelf, in de diepere lagen van mijn onderbewustzijn. Beter omgaan met eten zou het probleem niet oplossen. Na tientallen opleidingen en zelfonderzoek, heb ik de sleutel tot bevrijding gevonden! Ondertussen heb ik al honderden vrouwen en mannen mogen begeleiden bij de bevrijding van hun eetstoornis en emotioneel eetgedrag.

Omdat ik de weg tot bevrijding heb gevonden voor mezelf, is het mijn missie om jou mee te nemen op die weg naar vrijheid!

Omdat jij uniek bent, luister ik naar jou vanuit een hoger perspectief...

Vanuit deze visie begeleid ik vrouwen en jongeren vanaf 16 jaar om een einde te maken aan de vicieuze (di)eetcirkel en help ik jou groeien naar een gezonde relatie met jezelf. Ik wil jou inspireren en motiveren om te luisteren naar de achterliggende boodschap van je eetstoornis, eetprobleem of emotioneel eetgedrag. Iedereen is welkom! Of je nu anorexia, boulimia of eetbuien hebt, je bent aan het juiste adres. Ook als je vast zit in een vicieuze cirkel van emotioneel eten of emo-eten, ben je meer dan welkom.

Ik werk persoonlijk en in vertrouwen... 

Het klinkt misschien cliché, maar ik werk recht vanuit mijn hart omdat ik voor jou zoveel meer wil betekenen dan het bespreken van jouw eetpatroon. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om gevoel en emotie niet uit het oog te verliezen. Daarom mag je bij mij zijn wie je bent. Ben jij bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen over je probleem? Geef het tijd, doe het stap voor stap, maar samen gaan we er wel voor.


Diëtist eetstoornis - therapie eetstoornis - behandeling eetstoornis

Je kan bij mij terecht in mijn eigen praktijkhuis...

Zoek je een eetstoornis diëtiste of eetstoornis therapeute in Antwerpen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Na mijn studies als diëtiste heb ik me omgeschoold tot therapeute en ging ik meteen aan de slag in enkele multidisciplinaire praktijken. Daar heb ik veel ervaring opgedaan en is de visie ontstaan van het oprichten van een meer holistische samenwerking.

Zo heb ik Puur Zuid Praktijkhuis opgericht om een meer holistische aanpak te kunnen verzorgen voor eetstoornissen en onderliggende trauma's. De disciplines in het team zijn zo samengesteld dat zij samen een breed scala aan geestelijke en fysieke hulpvragen op één plek en vanuit dezelfde filosofie met jou helpen oplossen. Ik word er omringd door een team van lichaamstherapeuten, psychotherapeuten en coaches.

Wil je van start gaan met mij? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijkhuis Puur Zuid. Kies je liever voor een online sessie? Ook helemaal prima. Toon mij gerust waar jouw behoefte ligt.

Behandeling eetstoornis - therapie eetstoornis - diëtist eetstoornis

Of je gaat op je eigen tempo aan de slag met mijn online cursussen...

Een eetstoornis aanpakken doet iedereen op z'n eigen manier en tempo. En ik kreeg vaker de vraag of ik geen video's of werkboeken had om thuis verder mee aan de slag te gaan. Daarom heb ik sinds september 2022 de Eetstoornis Academy opgericht waar jij op een laagdrempelige manier aan de slag gaat met de diepste inzichten, video's, oefeningen, tools, handvaten en meditaties om zo op je eigen tempo ook uit die vicieuze (di)eetcirkel van overeten-uithongeren-diëten-eetbuien te geraken.

Een snuifje van mezelf...

1. Ik heb een Nepalese naam, maar ben geboren en getogen in Brasschaat.

2. Ik ben verzot op pannenkoeken met kinnekessuiker.

3. Ik eet sinds 6 jaar volledig plantaardig.

4. Ik vind het heerlijk om te reizen naar verre landen en kennis te maken met andere culturen.

5. Ik ben helemaal weg van mijn kat Mauritz en mijn man Roy. 

6. Ik hou van yoga… dat is altijd een beetje me-time.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x