EETSTOORNIS

Heb je voor jezelf strenge regels opgemaakt over wat je wel en niet mag eten? Probeer je controle uit te oefenen op je eetpatroon? Zijn je gedachten de hele dag bij eten? Heb je oncontroleerbare eetbuien? Voel je je na het eten zo schuldig dat je extreem gaat sporten of braken? Probeer je zo weinig mogelijk te eten? Krijg je een goed gevoel van het overslaan van je maaltijden?

Diëtiste eetstoornissen Antwerpen

Wanneer je eetpatroon helemaal in de war zit, ben je bij mij meer dan welkom. Wat is de grote troef van Bewust Genieten? Ik ben geen voedingsdeskundige eetstoornissen die je een kant-en-klaar dieet schema voorschotelt, maar ik help je wel om je terug in je eigen kracht te zetten en de controle over jouw eetgedrag te herwinnen. Hoe? We gaan op zoek naar onderliggende blokkades en haalbare veranderingen in je eetpatroon die voor jou comfortabel aanvoelen. 

We hebben geen weegschaal nodig om te bepalen of je je goed voelt en gezond bent. 

Je kan bij mij terecht voor de behandeling van je eetstoornis:

  • Hulp bij anorexia, boulimia, binge eating (eetbuistoornis), orthorexia, anorexia athletica, pica, eetstoornis nao
  • Inzicht geven in je eetprobleem, metabolisme, hormonen, relatie gevoel en voeding, verpakking lezen, enz.
  • Ontspannen en onbezorgd genieten van eten
  • Anders leren omgaan met zelfbeeld en lichaamsbeeld
  • Verminderen van je angsten en blokkades
  • Persoonlijke en warme begeleiding op jouw tempo
  • En nog zoveel meer… 

Prijs diëtiste hulp of herstel bij eetstoornis

De prijs van je consultatie is afhankelijk van de duur van je afspraak, maar wordt duidelijk gecommuniceerd zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Elk ziekenfonds voorziet een tegemoetkoming. Denk er aan om dit na te vragen bij je eigen mutualiteit. 

Naar de tarieven >>

Wist je dat je bij mij ook terecht kan voor een traject bij emotioneel eten? Ik geef ook voedingsadvies voor een plantaardige levensstijl en voedingspsychologie (voeding bij stress, burn-out en depressie). Je bent meer dan welkom voor een goed gesprek.  

Ben jij klaar voor persoonlijke begeleiding?
Maak een afspraak >>


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x