EETSTOORNIS

Zit je op dit moment vast in je eetstoornis?

Je zoekt hulp bij je eetstoornis omdat je last hebt van:

 • Dwingende gedachten over eten, je gewicht en je lichaam.
 • Zelfsabotage in de vorm van eetbuien, uithongeren, calorieën compenseren door sporten of braken, ...
 • Jezelf dagelijks wegen of juist de weegschaal vermijden.
 • Angst voor wat anderen denken over jou.
 • Walging en afwijzing van je lichaam.
 • En niemand die jou begrijpt...

Je eetstoornis is geen fysieke aandoening, maar speelt zich af in je brein. Je hebt in je hoofd strenge regels opgemaakt over wat je wel en niet mag eten of over hoe je eruit zou moeten zien. Die zorgen ervoor dat je controle probeert uit te oefenen op je eetpatroon. Maar wat precies geeft nu aanleiding tot die gedachten? En hoe geraak je er vanaf? Dat is waar mijn expertise jou te hulp schiet.

Een eetstoornis behandelen met een kant-en-klaar dieet schema en gesprekken aan de oppervlakte zijn als een pleister op de wonde. Het dekt de wonde even af, maar het geneest niet en de wonde doet daarom niet minder pijn. Zo werkt dat ook met de eetstoornis in jouw hoofd. Soms lijkt het even beter te gaan, maar dan na een tijdje komt het plots weer de kop opsteken als de pleister loskomt. En wat blijkt... de wonde is alleen maar meer ontstoken. Je hebt nog meer last van die beperkende gedachten die je dag bepalen.

Je hebt al veel geprobeerd maar het is nog niet écht bij de wortel aangepakt. Pas als jij 100% verantwoordelijkheid neemt om naar de oorzaak van je eetprobleem te kijken, sta ik voor je klaar. Ik ga holistisch te werk waarbij ik gebruik maak van zowel lichaamsgerichte, coachende en therapeutische vaardigheden. Ik breng je in verbinding met je hart en je lijf, de plek van waaruit je eetstoornis écht geneest en niet meer terugkomt.

Wens jij vandaag nog om los te komen uit die vicieuze cirkel? Maak dan een afspraak en zet de eerste stap om je innerlijke conflicten op te lossen.

Hoe kan ik jou helpen?

Hi, ik ben Dhawli Saeyvoet. Al van kleins af aan was ik op een ongezonde manier bezig met eten. Als kind gooide ik mijn boterhammen op school weg en in mijn tienerjaren mondde dit uit in anorexia. Toen ik langzamerhand herstellende was, begon ik last te krijgen van emotie-eten. Zo vloeide ik van het ene eetprobleem in het andere. Tijdens mijn studies voedings- en dieetkunde startte ik vanuit mijn hart al met het begeleiden van een jong meisje met anorexia die mijn hulp vroeg. Niet veel later begon ik dan mijn zoektocht naar dé sleutel voor het helen van mijn eigen eetstoornis. Omdat ik mezelf hiervan bevrijd heb, weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om jou te helpen. Dankzij vele opleidingen heb ik de nodige expertise ontwikkeld zodat jij kan loskomen van je eetstoornis.

Als je eetpatroon in de war zit, ben je bij mij meer dan welkom. Ik help je in je kracht te staan en het vertrouwen in jezelf te herwinnen. Hoe? We lossen de onderliggende blokkades op en integreren rust in je zelfbeeld en denkpatronen. Oppervlakkige gesprekken lossen het dieperliggende probleem niet op. Tijdens een sessie gaan we een stapje verder en duiken we diep in je onderbewustzijn, daar waar de oorzaak van je eetstoornis ligt.

Mijn kracht ligt in het neerzetten van een veilige omgeving zodat jij helemaal jezelf kan zijn. Mijn deuren staan voor je open wanneer jij er klaar voor bent. Je krijgt een warme begeleiding om voorgoed los te komen van die eeuwige strijd met eten, lichaam en gewicht! Ook als je kind vast zit in een negatieve spiraal van uithongeren of eetbuien, ben jij als ouder van harte welkom.

Krijg meer inzicht in jezelf

Zijn je gedachten de hele dag bij eten? Heb je oncontroleerbare eetbuien? Voel je je na het eten zo schuldig dat je extreem gaat sporten of braken? Probeer je zo weinig mogelijk te eten? Krijg je een goed gevoel van het overslaan van je maaltijden

Maak dan een afspraak en start met een eerste kennismaking.

Het is voor jou als je:

 • Persoonlijk en spiritueel wil groeien
 • Je eetstoornis wil overstijgen
 • Rust in je hoofd wenst
 • Een evenwichtig zelfbeeld wenst
 • Jezelf beter wilt begrijpen

Wat levert het je op?:

 • Inzicht in je eetprobleem
 • Ontspannen en onbezorgd genieten van eten
 • Leven vanuit je hart
 • Transformatie van je angsten en blokkades
 • Liefdevolle gedachten over jezelf en je lichaam
 • Persoonlijke en warme begeleiding op jouw tempo
 • En nog zoveel meer… 

Eetstoornissen

Energie uitwisseling

Je krijgt per sessie 1 uur en 30 minuten alle nodige ruimte bij een energie uitwisseling van €125. Tenzij jij aanvoelt dat er meer tijd nodig is, dan bespreken we dit even samen.
Een sessie kan zowel in mijn praktijkhuis als online via een videocall.

VERHINDERD VOOR JE AFSPRAAK?

Mocht er door overmacht een reden zijn waarom je de afspraak moet verzetten of annuleren, dan kan je maximaal 48 uur op voorhand annuleren. Is het korter dan 48 uur, dan moet ik helaas toch de sessie aanrekenen. Bedankt om je afspraak vrij te maken voor een andere cliënt. Ook jij hebt graag tijdig een afspraak op een vrije plek.

Een eerste afspraak kan niet verzet worden. Wens je deze toch te annuleren? Dan wordt de volledige sessie aangerekend en wordt er geen nieuwe afspraak meer ingepland.
Helaas dien ik deze voorwaarden te hanteren om een lange wachttijd voor anderen en misbruik van het verplaatsen van afspraken te voorkomen.

Ik houd graag grip op mijn agenda en planning. Daarom kan je een gemaakte afspraak niet online annuleren. Mocht dit het geval zijn, neem gerust even persoonlijk contact met mij op via e-mail of sms.

TERUGBETALING

NIEUW VANAF 2023: Bij de CM krijg je nu ook een terugbetaling van €40 per jaar bij de aankoop van één van mijn online cursussen van de Eetstoornis Academy

Informeer bij je eigen mutualiteit voor een gedeeltelijke terugbetaling. Omdat ik diëtiste ben van basisopleiding, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling.

Download hier van uw ziekteverzekering het terugbetalingsformulier voor diëtisten van:
- Christelijke Mutualiteit
- De Voorzorg
- Onafhankelijk Ziekenfonds
- Vlaams en Neutraal Ziekenfonds
- Helan
- Liberale Mutualiteit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x