WERKWIJZE

Ben jij op zoek naar een diëtiste in de buurt van Antwerpen? Gevonden! Als diëtiste coach ik jou niet alleen, ik geef ook advies over gezond eten, maar ik ben vooral ook jouw onvoorwaardelijk klankbord. We maken duidelijke afspraken en werken met een focus die je zelf kiest. Ik vertel je alvast graag wat meer over onze manier van samenwerken.

Je bent welkom voor begeleiding bij:
- Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuistoornis, orthorexia, pica, ...)
- Emo-eten
- Coaching eetgedrag
- Vegetarisme & veganisme (plantaardige levensstijl)
- Voedingspsychologie (voeding bij burn-out, stress, depressie, ...)

Wens je graag enkel af te vallen of heb je een voedselallergie of maag-darmproblemen? Dan verwijs ik je graag door naar een collega-diëtiste. Ik begeleid enkel eetproblematieken en een plantaardige levensstijl.

STAP 1 │ AFSPRAAK 

Klaar voor verandering? Dan zet ik de deuren van mijn praktijkruimte in Brasschaat (Cura) of Boechout (We Care) wagenwijd open voor een verkennend gesprek.
Wanneer je graag langskomt in Brasschaat, kan je hier online je afspraak maken.
Kies je voor Boechout, dan mag je een mailtje sturen naar dhawli@wecare-boechout.be.

Natuurlijk kan je me ook telefonisch bereiken* en dan omcirkelen we jouw favoriete tijdstip in de agendaplanning.
*- maandag: van 11 tot 13 u.
- dinsdag: van 17 tot 19 u.
 - donderdag & vrijdag: van 14 tot 16 u.

STAP 2 │ KENNISMAKEN

Je wordt hartelijk ontvangen op een moment dat voor jou past. We leren elkaar beter kennen, samen bekijken we je klachten en ik stel je een aantal verdiepende vragen. Jij bent vrij om te vertellen in een vertrouwelijke context en ik luister zonder oordeel. We werken met jouw eigen verhaal en niet met je gewicht. Ik ben ervan overtuigd dat jij zoveel meer bent dan dat getalletje op de weegschaal. Breng je graag een vriend(in), zus, broer, mama of papa mee? Dat kan! 

STAP 3 │ TRAJECT

We organiseren een vervolggesprek van ongeveer één uur en formuleren stap voor stap gepersonaliseerde actiepunten. Van educatie en voedingsrichtlijnen tot huiswerkopdrachten of een eetdagboek…We stellen een traject samen dat werkt voor jou. We werken op jouw eigen tempo, wat betekent dat je zo veel of zo weinig als je zelf wilt kan langskomen. De duur van onze afspraak kan variëren van 30 tot 60 minuten. Natuurlijk bespreken we dit samen voor de start van je traject. 

STAP 4 │ OPVOLGING

Heb je tussendoor een moeilijk moment of een prangende vraag? Stuur me tijdens weekdagen gerust een berichtje via sms, WhatsApp of via mail. Ik ben telefonisch moeilijker bereikbaar omdat ik vaak in consultatie ben. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden op:
- maandag: van 11 tot 13 u.
- dinsdag: van 17 tot 19 u.
- donderdag en vrijdag: van 14 tot 16 u.

Wil jij persoonlijke coaching?
Ja, heel graag >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x