WERKWIJZE

Ben jij op zoek naar een diëtiste en therapeute eetstoornissen in de buurt van Antwerpen? Gevonden! Als diëtiste coach ik jou niet alleen, ik geef ook advies over gezond eten, maar ik ben vooral ook jouw onvoorwaardelijk klankbord. We maken duidelijke afspraken en werken met een focus die je zelf kiest. Ik vertel je alvast graag wat meer over onze manier van samenwerken.

Je bent welkom voor begeleiding bij:
- Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuistoornis, orthorexia, pica, ...)
- Emo-eten
- Coaching eetgedrag
- Mindful Eating
- Voedingspsychologie (voeding bij burn-out, stress, depressie, ...)

Wens je graag enkel af te vallen of heb je een voedselallergie of maag-darmproblemen? Dan verwijs ik je graag door naar een collega-diëtiste. Ik begeleid enkel eetproblematieken.

STAP 1 │ AFSPRAAK 

Klaar voor verandering? Dan zet ik de deuren van mijn praktijkruimte in Brasschaat (Cura) wagenwijd open voor een verkennend gesprek.
Wanneer je graag langskomt in Brasschaat, kan je hier online je afspraak maken.

Vanaf 1 oktober 2020 ben je welkom in Antwerpen op 't Zuid. De online agenda zal vanaf september beschikbaar zijn.

Natuurlijk kan je me ook telefonisch bereiken* en dan omcirkelen we jouw favoriete tijdstip in de agendaplanning.
*- maandag: van 13 tot 14 u.
 - dinsdag t.e.m. vrijdag: van 12 tot 13 u.

STAP 2 │ KENNISMAKEN

Je wordt hartelijk ontvangen op een moment dat voor jou past. We leren elkaar beter kennen, samen bekijken we je klachten en ik stel je een aantal verdiepende vragen. Jij bent vrij om te vertellen in een vertrouwelijke context en ik luister zonder oordeel. We werken met jouw eigen verhaal en niet met je gewicht. Ik ben ervan overtuigd dat jij zoveel meer bent dan dat getalletje op de weegschaal. Breng je graag een vriend(in), zus, broer, mama of papa mee? Dat kan! 

STAP 3 │ TRAJECT

We organiseren een vervolggesprek van ongeveer één uur en formuleren stap voor stap gepersonaliseerde actiepunten. Van educatie en voedingsrichtlijnen tot huiswerkopdrachten of een eetdagboek…We stellen een traject samen dat werkt voor jou. We werken op jouw eigen tempo, wat betekent dat je zo veel of zo weinig als je zelf wilt kan langskomen. De duur van onze afspraak kan variëren van 30 tot 60 minuten. Natuurlijk bespreken we dit samen voor de start van je traject. 

STAP 4 │ OPVOLGING

Heb je tussendoor een moeilijk moment of een prangende vraag? Stuur me tijdens weekdagen gerust een berichtje via sms, WhatsApp of via mail. Ik ben telefonisch moeilijker bereikbaar omdat ik vaak in consultatie ben. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Wil jij persoonlijke coaching?
Ja, heel graag >>

WERKWIJZE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x