WERKWIJZE

Ben jij op zoek naar een voedingstherapeute eetstoornissen, met een achtergrond als diëtiste eetstoornissen, in de buurt van Antwerpen? Gevonden! Als voedingstherapeut coach ik jou niet alleen, ik geef ook inzichten in jouw patronen en blokkades, maar ik ben vooral ook jouw onvoorwaardelijk klankbord. We maken duidelijke afspraken en werken met een focus die je zelf kiest. Ik vertel je alvast graag wat meer over onze manier van samenwerken.

Je bent welkom voor begeleiding bij:
- Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuistoornis, orthorexia, pica, ...)
- Emo-eten
- Mindful Eating

STAP 1 │ AFSPRAAK 

Klaar voor verandering? Dan zet ik de deuren van mijn praktijkhuis op 't Zuid in Antwerpen wagenwijd open voor een verkennend gesprek.
Wanneer je graag langskomt in Puur Zuid in Antwerpen, kan je hier online je afspraak maken.

Wanneer je graag een online videosessie inplant, dan kan dat hier. Zorg ervoor dat je goed aanduid of het online is of in de praktijk.

Natuurlijk kan je me ook per mail bereiken bij vragen en dan omcirkelen we jouw favoriete tijdstip in de agendaplanning.

STAP 2 │ KENNISMAKEN

Je wordt hartelijk ontvangen op een moment dat voor jou past. We leren elkaar beter kennen, samen bekijken we je klachten en ik stel je een aantal verdiepende vragen. Jij bent vrij om te vertellen in een vertrouwelijke context en ik luister zonder oordeel. We werken met jouw eigen verhaal en niet met je gewicht. Ik ben ervan overtuigd dat jij zoveel meer bent dan dat getalletje op de weegschaal. Breng je graag een vriend(in), zus, broer, mama of papa mee? Dat kan! 

STAP 3 │ COACHING

We organiseren vervolggesprekken van meer dan één uur (1u15-1u30) en verkennen stap voor stap onderliggende triggers. Van oefeningen tot hypnose of doorbraken met een heleboel inzichten…We gaan meteen aan de slag met vormen van zelfzorg die werken voor jou. We werken op jouw eigen tempo, wat betekent dat je zo veel of zo weinig als je zelf wilt kan langskomen. Ben jij klaar om iets te ondernemen aan je eetprobleem? Je zet na de eerste sessie al meteen de eerste stappen naar een eetstoornisvrij leven!

STAP 4 │ THERAPIE

Je zal mij aan het begin van elke sessie de vraag horen stellen "waar wil jij doorheen werken", zodat jij zelf kan bepalen waar we die sessie aan werken. De oplossing ligt in jezelf en ik begeleid jou daar naartoe. Ik leer jou terug te voelen om los te komen uit jouw denken. We creëren terug ruimte voor jouw "zijn", jouw gevoelens, jouw trauma's. In jouw hart liggen namelijk alle mogelijkheden tot zelfliefde. Alle opgekropte emoties laten we stilaan vrijkomen, zodat jij met een heldere frisse start aan je leven kan beginnen!

STAP 5 │ OPVOLGING

Heb je tussendoor een moeilijk moment of een prangende vraag? Stuur me tijdens weekdagen gerust een berichtje via sms, WhatsApp of via mail. Ik ben telefonisch moeilijker bereikbaar omdat ik vaak in consultatie ben. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Wil jij persoonlijke coaching?
Ja, heel graag >>

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x