Persoonlijke begeleiding

Heb je behoefte aan een luisterend oor en een persoonlijke aanpak? Ben je klaar voor een totale transformatie en wil je dat graag met mijn hulp? Wees welkom voor een 1-op-1 sessie in mijn praktijkhuis Puur Zuid in Antwerpen.

Met persoonlijke begeleiding bereik je de doorbraak die nodig is indien je graag je eetgedrag op een dieper niveau wil aanpakken, maar ook als je je kind wil helpen bij het overwinnen van een eetstoornis. We verkennen stap voor stap onderliggende triggers en het échte probleem. Van oefeningen tot hypnose of doorbraken met een heleboel inzichten…

Klaar om die vicieuze cirkel te doorbreken? Zet die éne stap en verander je leven!

diëtist eetstoornis - behandeling eetstoornis - therapie eetstoornis

Als voedingstherapeute coach ik jou en geef ik je de nodige inzichten in jouw patronen en blokkades. Daarnaast ben ik vooral jouw onvoorwaardelijk klankbord. We werken per sessie doorheen een thema dat je zelf kiest; datgene waar jij graag vanaf wil. 

Ik vertel je alvast graag wat meer over onze manier van samenwerken. Je bent welkom voor begeleiding bij:
- Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuistoornis, orthorexia, pica, ...)
- Emo-eten

STAP 1 │ AFSPRAAK 

Klaar voor verandering? Dan zet ik de deuren van mijn praktijkhuis op 't Zuid in Antwerpen wagenwijd open voor een verkennend gesprek met jou.
Wanneer je graag langskomt in Puur Zuid in Antwerpen, kan je hier online je afspraak maken.

Wanneer je graag een online videosessie inplant, dan kan dat hier. Zorg ervoor dat je goed aanduid of het online is of in de praktijk.

Natuurlijk kan je me ook per mail bereiken bij vragen en dan omcirkelen we jouw favoriete tijdstip in de agendaplanning.

STAP 2 │ KENNISMAKEN

Je wordt hartelijk ontvangen op een moment dat voor jou past. We leren elkaar beter kennen, samen bekijken we je klachten en ik stel je een aantal verdiepende vragen. Jij bent vrij om te vertellen in een vertrouwelijke context en ik luister zonder oordeel. We starten met jouw eigen verhaal en niet met je gewicht. Ik ben ervan overtuigd dat jij zoveel meer bent dan dat getalletje op de weegschaal. Breng je graag een vriend(in), zus, broer, mama of papa mee? Dat kan! 

STAP 3 │ COACHING

We organiseren vervolggesprekken van meer dan één uur (1u15) en verkennen stap voor stap onderliggende triggers. Van oefeningen tot hypnose of doorbraken met een heleboel inzichten…We gaan meteen aan de slag met vormen van zelfzorg die werken voor jou. We werken op jouw eigen tempo, wat betekent dat je zo veel of zo weinig als je zelf wilt kan langskomen. Ben jij klaar om iets te ondernemen aan je eetprobleem? Je zet na de eerste sessie al meteen de eerste stappen naar een eetstoornisvrij leven!

STAP 4 │ THERAPIE

Je zal mij aan het begin van elke sessie de vraag horen stellen "waar wil jij doorheen werken", zodat jij zelf kan bepalen waar we die sessie doorheen werken. De oplossing ligt in jezelf en ik begeleid jou daar naartoe. Ik leer jou terug te voelen om los te komen uit jouw denken. We creëren terug ruimte voor jouw "zijn", jouw gevoelens, jouw trauma's. In jouw hart liggen namelijk alle mogelijkheden tot zelfliefde. Alle opgekropte emoties laten we stilaan vrijkomen, zodat jij met een heldere frisse start aan je leven kan beginnen!

STAP 5 │ OPVOLGING

Heb je tussendoor een moeilijk moment of een prangende vraag? Stuur me tijdens weekdagen gerust een berichtje via sms, WhatsApp of via mail. Ik ben telefonisch moeilijker bereikbaar omdat ik vaak in consultatie ben. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Persoonlijke begeleiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x