Gratis e-book "Grip op een eetstoornis"

Twijfel je nog of je bij mij aan het juiste adres bent? Maak dan gerust kennis met mij via mijn e-book. Het is geschikt voor mensen die zelf kampen met een eetstoornis maar ook voor ouders van kinderen met een eetstoornis. Vul je gegevens in en ontvang het e-book in je mailbox!

Ben jij op zoek naar de juiste sleutel voor het herstellen van een eetstoornis? Maak hier kennis met mijn werkwijze:

Persoonlijke begeleiding

Heb je behoefte aan een luisterend oor en een persoonlijke aanpak? Ben je klaar voor een totale transformatie en wil je dat graag met mijn hulp? Wees welkom voor een 1-op-1 sessie in mijn praktijkhuis Puur Zuid in Antwerpen.

Met persoonlijke begeleiding bereik je de doorbraak die nodig is indien je graag je eetgedrag op een dieper niveau wil aanpakken, maar ook als je je kind wil helpen bij het overwinnen van een eetstoornis.

We verkennen stap voor stap onderliggende triggers en het échte probleem. Van oefeningen tot hypnose of doorbraken met een heleboel inzichten…

Klaar om die vicieuze cirkel te doorbreken? Zet die éne stap en verander je leven!


Eetstoornis Academy

Ben je het beu om in die vicieuze (di)eetcirkel te blijven hangen en ben je op zoek naar de juiste handvaten? Of heb jij een kind met een eetstoornis? 

Aan de hand van video's, handvaten, inzichten, oefeningen, tools en meditaties geraak jij op jouw tempo uit die vicieuze cirkel van overeten-uithongeren-diëten-eetbuien met een online cursus van de Eetstoornis Academy.

Ook als je mama of papa bent van een kind met een eetstoornis krijg jij de diepste inzichten om op een laagdrempelige manier je kind te helpen bij de oplossing.

Benieuwd hoe mijn online cursussen van betekenis zijn bij het oplossen van jouw probleem? Start nu met een gratis mini-course!

Oh, tell me more!

Meer weten over Dhawli? Neem hier snel een kijkje >>
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x