5 oktober 2022

Oprichting van de Eetstoornis Academy

Omdat mijn agenda de laatste jaren snel vol loopt en ik regelmatig moet werken met wachtlijsten, vond ik het zonde dat ik niet iedereen tegelijk kon helpen bij hun bevrijding van eetstoornissen en emotie eten. Daarom heb ik sinds september 2022 de Eetstoornis Academy opgericht waar jij op een laagdrempelige manier alvast aan de slag kan gaan met de diepste inzichten, oefeningen, tools, handvaten en meditaties om zo op je eigen tempo ook uit die vicieuze cirkel van overeten-uithongeren-diëten-eetbuien kan geraken.

Voor wie?

Volwassenen & jongeren (mannen en vrouwen) met een eetstoornis, maar ook ouders van kinderen met een eetstoornis zijn hier op de juiste plek om van start te gaan met het meest complete online programma voor de behandeling van eetstoornissen. Ben je zelf hulpverlener en wil je graag de beste hulp bieden voor je cliënt? Wees dan ook welkom!

Eetstoornis: anorexia, boulimia, eetbuien, ...

Elke jongere of volwassene is welkom voor de meest complete training met de allerdiepste inzichten in het hoe, waarom en wat van eetstoornissen. Je kan alvast starten met “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen” waarin je leven helemaal zal veranderen. Wens je nog extra verdieping en wil je graag op een hoger bewustzijnsniveau aan de slag met je spirituele zelf en de spirituele betekenis van eetstoornissen, dan biedt de cursus "Van vullen naar voeden" je zoveel helderheid en handvaten om mee aan de slag te gaan in je verdere leven. Zodanig dat jij nooit meer hervalt in destructieve patronen.

Emotie-eten

Struggle je met emotie-eten en voer je continu een strijd in je hoofd met eten, gewicht, …? Wees ook welkom voor de training “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen”. Emotie-eten fungeert als verdoving, net zoals een eetstoornis. Alle inzichten die je krijgt in deze cursus, zullen je verlossen van die emotionele eetdrang.

Ouders van kinderen met eetstoornissen

Ben je als ouder op zoek naar concrete handvaten hoe jij je kind kan begeleiden als er sprake is van een eetstoornis? Wees helemaal welkom voor de cursus “L(i)efhebbend ouderschap”. Wanneer ouders leren hoe ze hun kind kunnen begeleiden in het overwinnen van een ongezonde relatie met lichaam en voeding, komt er ook een enorme stroomversnelling in het bereiken van een evenwichtige relatie met hun lijf en eetpatroon.

Hulpverlener

In de cursus “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen”krijg je alle inzichten en tools aangereikt die jij als hulpverlener kan toepassen in het begeleiden van een cliënt met een eetstoornis of emotioneel eetgedrag. De oefeningen en kennis kan je heel eenvoudig integreren in je eigen vorm van hulpverlening. Werk je zelf met ouders? Dan raad ik aan om de cursus “L(i)efhebbend ouderschap” te volgen. Daarin zie je concrete oefeningen en praktische handvaten om ouders te helpen groeien.

Welke cursussen kan ik volgen?

De cursus “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen” is geopend sinds 1 september 2022 en is de perfecte training om een eetstoornis of emotioneel eetgedrag te overwinnen.

De cursus "L(i)efhebbend ouderschap" start op 10 oktober 2022. Dus aarzel niet te lang, zodat jij op 10 oktober meteen kan starten! Deze cursus heb ik speciaal voor ouders van kinderen met een eetstoornis gemaakt.

De cursus "Van vullen naar voeden" start op 1 december 2022. Nog even geduld voor de start maar je kan je alvast inschrijven voor de extra verdieping nadat je “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen” reeds hebt gevolgd en daardoor je goedgevoel-gewicht hebt bereikt.

Eenmalige korting

!!! NU 50% KORTING !!! Schrijf je hier in op: https://eetstoornisacademy.be

"Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen" - Kortingscode EARLYBIRD50

"L(i)efhebbend ouderschap" - Kortingscode VOOROUDERS50

Oprichting van de Eetstoornis Academy

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x