8 juni 2020

Opstart eigen praktijkhuis Puur Zuid

Wat een leuk nieuws heb ik jullie mee te delen! Vanaf januari 2021 opent mijn eigen praktijkhuis Puur Zuid op 't Zuid in Antwerpen. Laat ik jullie even meenemen in mijn verhaal.

In februari kwam ik voorbij dit prachtige pand op 't Zuid en mijn oog viel er meteen op. "Te koop" stond er. Ik ben meteen gaan kijken en ik werd meteen verliefd. Een herenhuis van 1890 met prachtige sierlijsten, plafonds, eiken parket, authentieke ramen en deuren, marmeren en houten openhaarden, verkleurde spiegels én een leuk tuintje erbij. In één woord: WAUW!

Na enkele maanden hard werk, zwoegen en zweten, is het me gelukt om alle voorbereidingen te treffen om van dit pand een succesverhaal te maken. Een ontzettend leuk en enthousiast team gaat er aan de slag om het beste van zichzelf te geven voor hun cliënteel. Dit jaar vinden er nog enkele verbouwingen plaats en wordt de inrichting op punt gesteld.

Puur Zuid Team

Puur Zuid zal staan voor een holistische visie met een spirituele touch. Een warme en authentieke omgeving met enthousiaste zorgprofessionals die tezamen met hun cliënten op zoek gaan naar de pure versie van jezelf. Puur Zuid zal bestaan uit een team van: 

  • Twee holistische kinesitherapeuten: Emotional Freedom Techniques, Manuele therapie, Lichaamsbeeld, ...
  • Een lichaamstherapeute: Emmett, Access Bars, ...
  • Een psychotherapeute: burn-out, stress, trauma, ...
  • Een lichaamsgericht psychotherapeute: Brainspotting, ademhaling, ...
  • Een neurobalancingcoach: Matt-Hudson, Pscyh-K, Energy Healing, ...
  • En mezelf: voedingstherapeute

Meer info volgt snel, van zodra de verbouwingen zijn gestart! Aan de website wordt achter de schermen gewerkt zodat deze tegen einde 2020 een mooie weergave is van het praktijkhuis. Ik ben alvast benieuwd en enthousiast!

Omdat ik alle verbouwingswerken van nauwgezet wil opvolgen, zal ik voorlopig vanaf oktober 2020 geen cliënten ontvangen. Vanaf januari 2021 zal ik iedereen met veel liefde, vreugde en enthousiasme op de nieuwe locatie ontvangen!

Neem intussen gerust een kijkje op onze voorlopige website: www.puurzuid.be


Opstart eigen praktijkhuis Puur Zuid

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x