L(i)efhebbend ouderschap: voor ouders van kinderen met een eetstoornis

Deze cursus biedt je alle handvaten als ouder om je kind te ondersteunen bij het overwinnen van een eetstoornis.

Ontdek in deze cursus als ouder van een kind met een eetstoornis hoe je de relatie met je kind tot een hoger niveau kan tillen. Leer alle tools en handvaten om je kind te ondersteunen en begeleiden bij het loskomen van de eetstoornis.
Breng harmonie in je gezin en leer je kind met emoties omgaan. Alles begint bij jezelf. Hoe is je kind een reflectie van jezelf en welke boodschap komt de eetstoornis brengen in het gezin? Je krijgt de allerdiepste inzichten om als gezin te groeien naar een hoger bewustzijn. Ben jij klaar om je kind onvoorwaardelijke liefde te bieden?
Gun jezelf en je gezin dan deze opstap naar liefhebben en lefhebben. Want je kind begeleiden bij een eetstoornis vraagt liefde, maar in de eerste plaats ook lef.

Behandeling eetstoornis

Een cursus... voor ouders?

Ja, voor ouders! Ik heb gemerkt bij eetstoornissen en emotioneel eetgedrag dat het herstel in een stroomversnelling kwam van zodra de ouders van het kind met een eetprobleem mee in begeleiding kwamen. Doorheen het proces werd dan ook duidelijk dat de ouders de sleutel tot herstel zijn. Dat is de reden waarom ik een online traject ben opgestart die ouders kunnen volgen op hun eigen tempo. Als ouder heb je zooooveel meer invloed op je kind dan je denkt. Het is dan ook zo mooi om te zien dat wanneer de ouder de nodige inzichten en tools heeft, het kind steeds meer vertrouwen krijgt in zichzelf omdat de ouder ook meer vertrouwen haalt uit de interactie met het kind. Dit biedt een nieuwe kans tot openheid, verbinding en communicatie tussen de ouders en het kind.

Behandeling eetstoornis

Online... Is dat wel iets voor mij?

Natuurlijk!

De trainingen zijn toegankelijk gemaakt voor jong en oud. Je kan het kijken op je eigen tempo, relaxed vanuit je zetel of waar je ook bent. De oefeningen zijn heel breed en daar kan je alle tijd voor nemen om alles te integreren in je onderbewustzijn. De meditaties kan je luisteren wanneer het jou past. Die maken de cirkel rond en mijn stem zorgt ervoor dat je onderbewustzijn alles absorbeert zodat jij een diepere verbinding kan aangaan met je kind.


Behandeling eetstoornis

Hi, ik ben Dhawli!

Ik verdiep me al meer dan 10 jaar in de behandeling van eetstoornissen als voedingstherapeute, met een achtergrond als diƫtiste. Omdat ik zelf verlost ben van mijn eetstoornis, vertrouw ik erop dat dit jouw kind ook lukt!

Mijn zoektocht is begonnen met een opleiding tot diƫtiste waarin ik steeds meer het bewustzijn kreeg dat dit niet de oplossing was. De oplossing lag namelijk in mezelf, in de diepere lagen. Beter omgaan met eten zou het probleem niet oplossen. Na tientallen opleidingen en zelfonderzoek, heb ik de sleutel tot bevrijding gevonden! Ondertussen heb ik al honderden vrouwen en mannen mogen begeleiden bij de bevrijding van hun eetstoornis en emotioneel eetgedrag.


L(i)efhebbend ouderschap: voor ouders van kinderen met een eetstoornis

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x