Van vullen naar voeden: een verdieping op je goedgevoel-gewicht

Neem jij de uitdaging aan om spiritueel te groeien naar de beste versie van jezelf?

Deze cursus is een vervolg op “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen”. Vind je ware zelf doorheen de eetstoornis en ontdek hoe Mindful Eating je daarin kan ondersteunen. In deze cursus leer je alle inzichten toe te passen in de praktijk. Een eetstoornis is nodig als opstap naar een leven vol vervulling. Je leert je innerlijke leegte te voeden van binnenuit in plaats van te vullen van buitenaf. Ervaar een ware transformatie wanneer jij in contact komt met je hogere zelf en manifesteer een leven voor jezelf waarin universele liefde de stuwende kracht is.

Deze cursus is voor die bewuste ziel die de oplossing in zichzelf wenst te vinden.

Wil jij weten hoe je eetstoornis een roep om liefde is? Heb jij behoefte aan een diepere spirituele aanpak om tot in het diepste van je cellen verlost te geraken van je issues met eten? Sta jij open voor de allermooiste inzichten in wie jij bent en wat je hier komt doen op aarde? Altijd al willen weten wat Mindful Eating kan betekenen voor je? Zet dan nu die éne stap van vullen naar voeden.

Een eetstoornis fungeert als vulmiddel om een diepere innerlijke leegte niet te hoeven voelen. Je dagelijkse leven wordt helemaal gevuld met gedachten over eten, gewicht en lichaam. Het voelt alsof er geen ruimte is voor wat anders. Geen ruimte voor … JEZELF! Telkens opnieuw vul je die leegte op met steeds meer controle, eten, gedachten, wegen, diëten, sporten, eetbuien, …

Hoe zou het zijn voor jou om ‘het vullen’ te transformeren in ‘voeden’? In deze cursus “van vullen naar voeden” neem ik je helemaal mee in de allerdiepste spirituele inzichten over je lichaam, je voeding, je eetgedrag, je eetgedachten en het volledige plaatje van de eetstoornis. Waarom moest jij die eetstoornis doormaken? Wat is het nut en het hogere doel daarvan?

Behandeling eetstoornis. Opleiding eetstoornis.

Eetstoornissen als spiritueel ontwaken

Spiritualiteit is geen zweverig gedoe, zoals de meesten denken. Spiritualiteit is helemaal in verbinding komen met jezelf en 100% verantwoordelijkheid nemen over jezelf door innerlijke groei. Een eetstoornis is vaak een opstap naar een spiritueel ontwaken waarin je kennis maakt met je ziel en de bron in jezelf.

In deze cursus leer jij niet alleen wat zelfliefde is, maar leer je de zelfliefde ook echt te ervaren en voelen. De liefde in jezelf is er al. Je hoeft er niet naar op zoek te gaan. De liefde wordt alleen nog teveel weggedrukt door alle pijn. Dus in plaats van je leegte te vullen met pijn, ga je leren hoe je je leegte kan voeden van binnenuit met liefde.

Pas als jij je goedgevoel-gewicht hebt bereikt en jij echte zelfliefde kan ervaren, kan je de stap zetten naar Mindful Eating. Als kers op de taart eindigen we deze cursus met de stappen van Mindful Eating. Wanneer eten geen issue meer voor je is, dan is er ruimte om op een liefdevolle manier met Mindful Eating aan de slag te gaan. Mindful Eating vraagt een benadering vanuit het hart en niet vanuit het hoofd. Vandaar dat dit de laatste stap is en niet de eerste in het overwinnen van een eetprobleem.

 • Voorwaarde om deel te nemen: je hebt de cursus “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen” voltooid.
 • Deze cursus is geschikt voor vrouwen, mannen en jongeren met een ongezonde relatie met eten.
 • In deze cursus leer je de spirituele betekenis van emotioneel eetgedrag en eetstoornissen zoals anorexia, boulimia en eetbuistoornis.
 • Je leert ook de stappen van Mindful Eating.
 • Je krijgt levenslang toegang.
 • Je krijgt gratis toegang tot de nieuwste updates.
 • 11 videolessen van in totaal 5 uren aan videomateriaal
 • 11 werkboeken met tientallen reflectievragen en oefeningen
 • 3 hand-outs
 • 9 meditaties
 • En nog zoveel meer…


Van vullen naar voeden: een verdieping op je goedgevoel-gewicht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x