Diëtiste Emo-eten

Ben je voortdurend bezig met jouw gewicht en ken je de allernieuwste diëten? Word je verleid door de lekkere geur om toch die wafel, pizza of koffiekoek te kopen? Grijp je naar eten in stressvolle situaties, uit verveling of wanneer je je niet goed in je vel voelt? Word je niet blij van de hele dag door te denken aan wat je wel of niet mag eten?  

Diëtiste emotioneel eten Antwerpen

Wanneer je meer grip wil krijgen op je eetgedrag, mag je bij mij aankloppen. Samen ontdekken en ontleden we jouw complexe band of constante strijd met eten. We focussen ons hierbij niet alleen op het topje van de ijsberg, maar gaan ook op zoek naar manieren om je vastgeroeste eetpatronen te doorbreken. Emotie eten stoppen met de hulp van een voedingsdeskundige? Check!  

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat jij alles in huis hebt om los te komen van die vicieuze cirkel. Zelfs vaak in minder dan 10 consultaties.   

Je kan bij mij terecht voor coaching en een begeleiding op jouw tempo voor:

LIJNGERICHT EETGEDRAG │ Dagenlang weinig eten en nadien eindigen met een eetbui…herkenbaar? Je leert onder andere ontspannen met eten omgaan, eetbuien stoppen en afvallen zonder honger zodat we een veranderproces kunnen inzetten op korte en lange termijn.

EXTERN EETGEDRAG │ Vaak toegeven aan verleiding…herkenbaar? We zorgen ervoor dat jij je gevoel van honger en verzadiging opnieuw in eigen handen kan nemen en kan omgaan met voedingsprikkels in je omgeving. 

EMOTIONEEL EETGEDRAG │ Eten om jezelf beter te voelen…herkenbaar? Je ontvangt tips tegen emotie eten en we tekenen samen een plan uit dat je voorzichtig maar zelfzeker op weg zet naar mentale rust en een gezond eetpatroon met evenwichtige voeding.

EETBUIEN │ Niet kunnen stoppen en alles door elkaar eten…herkenbaar? Langzaamaan zullen je eetbuien afnemen door samen richtlijnen op te stellen voor een gebalanceerd leefpatroon met meer aandacht voor ontspanning, zelfzorg en me-time.

Prijs diëtiste emotioneel eten

Het tarief per consultatie is afhankelijk van de soort en duur van de afspraak. Elk ziekenfonds voorziet een tegemoetkoming. Vergeet dus zeker niet om te informeren bij je eigen mutualiteit.

Naar de tarieven >>

Wist je dat je bij mij ook terecht kan voor een traject bij eetstoornissen? Je bent meer dan welkom voor een goed gesprek.  

Ben jij klaar voor persoonlijke begeleiding?
Maak een afspraak >>


Diëtiste Emo-eten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x